06 130 727 43 info@depraktijkvannu.nl

Workshops

Workshops

Workshops zijn minitrainingen van 1 dag op een bepaald thema. De kans om in 1 dag op een bepaald thema te verdiepen. De workshops vinden plaats in Vught van 10:00 – 16:00 uur en kosten € 135,- per dag voor particulieren. Voor zakelijke klanten gelden andere tarieven.

Voice Dialogue

We worden puur geboren en gevormd door het leven. Als kind ontwikkelen we patronen om onze kwetsbare kern te beschermen. We doen ons best om niet op onze kop te krijgen, afkeurende blikken en opmerkingen te voorkomen en om gewaardeerd te worden. We ontwikkelen dominante rollen of persoonlijkheidsdelen, die je kunt zien als energieen die onderdeel uitmaken van je persoonlijkheid. We denken vaak dat dat is wie we zijn, maar dat is dus niet zo. Dat zijn rollen of delen die ontstaan zijn uit aanpassing aan wat er van je verwacht werd en uit bescherming van jezelf tegen de buitenwereld. Met Voice Dialogue kun je jouw patroon en de dominante delen onderzoeken en ermee in gesprek gaan. Dit is heel boeiend, brengt veel bewustzijn, inzicht en transformatie. Geef je op voor deze dag op 14 april in De praktijk van nu in Vught. De dag duurt van 10:00 – 16:00 uur. Koffie en thee is inbegrepen. Om vast een indruk te krijgen, kun je de podcast besluisteren. Klik op de link onder de foto.

Familie opstellingen

Altijd al eens een familie opstelling willen doen om de liefde weer te laten stromen? Je bent welkom als representant en je kunt een eigen opstelling doen. In een opstelling wordt gewerkt naar een balans die beter klopt voor alle personen die opgesteld worden. Het levert verlichting, inzicht, heling, of bijvoorbeeld oplossing van blokkades op. Als representant kun je gevraagd worden om, in de opstelling van iemand anders, op de plek van een van de personen die wordt opgesteld plaats te nemen en deze plek te ervaren. Dat levert niet alleen veel op voor degene voor wie de opstelling gedaan wordt. Je komt altijd op een plek te staan die een raakvlak heeft met jouw thema’s en dus ook voor jou. De eerst volgende dag  is op 22 april van 10:00 – 16:00 uur in Vught. Voor koffie en thee wordt gezorgd. De kosten bedragen 75,- voor representanten en 135,- als je een eigen opstelling wilt.

“Ontdek je ware gezicht. Wie ben jij echt?