06 130 727 43 info@depraktijkvannu.nl

Puur Liefde

voor jou
E

Je verlangd naar liefde en verbinding.

E

Je mag liefde ontvangen.

E

Open je hart voor de liefde en heel jezelf.

E

Transformeer jezelf, je leven, je relaties.

“Sometimes what you fear the most is the very thing that will set you free”

Robert Tew

De reis van je leven

One way ticket to love! Een sessie is als een booster voor jouw energie en bewustzijn. We werken met wat zich aandient naar aanleiding van jouw hulpvraag. Afwisselend kunnen dingen aan de orde komen als werken aan balans in jouw familiesysteem, het verwerken van nare ervaringen uit je kindertijd en jeugd, het zien en doorbreken van jouw overlevingsgedrag. Onderweg ontdek je steeds stukjes van je ware zelf. Je doorziet de patronen in relatie tot je partner en je kinderen. Je snapt waar dingen vandaan komen. Je ontdekt waar je blij van wordt, waar je hart sneller van gaat kloppen. Je krijgt vertrouwen in deze reis en jezelf en als je niet oplet is het opeens ook jouw guilty pleasure, dat diep zielduiken!

Hoe meer jij opruimt aan eigen pijn, hoe minder je projecteert op andere mensen.

Hoe meer je jezelf ziet, hoe meer ruimte er ontstaat om de ander te zien.

Hoe meer liefde er stroomt voor jezelf, hoe meer liefde er kan stromen voor anderen.

Hoe meer innerlijke rust, hoe meer rust in de relatie tot de ander.

Hoe meer innerlijke vrede, hoe vrediger de relatie met de ander.

Hoe meer innerlijke vrijheid, hoe vrijer, evenwichter en authentieker je kind kan opgroeien.

“Als je jezelf heelt, stop je met projecteren. Je blik word helder en je liefde puur en zuiver.”

Mijn helingsproces

Ik ben het eerste jaar van de opleiding tot Psychodynamisch therapeut gaan doen, om te kijken of ik het wat vond. De thema’s spraken me aan. Dat was een schot in de roos. De opleiding is de beste keuze ooit geweest. Het heeft me geholpen om de moeilijke jaren, van zorgen voor en om beide kinderen, door te komen. Door de opleiding heb ik trauma’s ontdekt en geheeld, waarvan ik niet wist dat ik ze had. Daarnaast had ik te maken met twee kinderen die op school vastliepen. Een dochter die achteruitgaat en ziek blijkt. Al snel belandden we in de mallemolen van onderzoeken, instituten, zorgteam, PGB et cetera. De processen op school als je kind niet mee kan, buiten de boot valt, geen aansluiting heeft met andere kinderen (je ziet ze met carnaval alleen staan, terwijl de andere kinderen hossen, rennen en lol maken) en steeds meer verliest zelfs. De strijd om gezien en gehoord te worden als ouder, wat natuurlijk niet lukt, zolang je zelf geen idee hebt. Het hakt erin.

Onze zoon heeft het ook lastig gehad op de basisschool. Dat stilzitten beviel hem niet zo, zacht uigedrukt. Weer die trajecten met school, maar dan anders. Hij had begeleiding nodig bij sociale contacten, die vaak uitmondden in mot. Inslapen was lastig. Hij was bang voor vanalles en nog wat en moest veel verwerken. Hij mocht leren omgaan met spirituele ervaringen. Hij verliet het regulier onderwijs. Hij wilde zelf weer terug. Hij bleek een achterstand van 3 jaar te hebben en nog 3 maanden tijd om dat in te halen (omdat hij zelf perse het volgende schooljaar naar een reguliere school wilde). Een ‘leuke’ opgave. Het is gelukt en het gaat nu goed.

Zo ben ik geconfronteerd met trauma’s uit de kindertijd, trauma’s die ik als volwassene heb opgelopen en ik heb trauma’s uit vorige levens geheeld. Je kunt er druk mee zijn. Ik heb me zelfs verdiept in traumaverwerking, omdat ik ervan overtuigd ben dat we allemaal kind- en jeugdtrauma’s hebben.

“I want to fly like an eagle, to the sea. Fly like an eagle, let the spirit carry me.”

Steve Miller Band

De sessie van vorige week heeft diepe impact gehad. Ik ben echt blij dat we samen zo diep konden gaan. Er is iets geopend, waardoor ik nu liefde en zelfliefde kan en mag ontvangen van mezelf. Dankjewel daarvoor!

Vrouw, 34 jaar

Wat fijn dat jij tot de essentie kwam in de sessie die ik onder jouw begeleiding mocht ervaren. Ben opgelucht en ben er heel blij mee. Fantastisch, dankjewel.
Willeke

“Herinner je wie je werkelijk bent en ontdek jouw magie.”

(Zelf)bewustzijn

Je ziet hoe dingen zijn gelopen, snapt hoe dingen zijn ontstaan, wat maakt dat je doet wat je doet en voelt wat je voelt. Je voelt wie jij bent, wat je te doen hebt en verruimt je blik.

(Zelf)vertrouwen

Je ervaart en weet dat je met elke stap ruimte maakt voor licht en liefde. Dat je stapje voor stapje het zware transformeert. Je vertrouwt op het licht, op jouw licht.

(Zelf)liefde

Je groeit en uiteindelijk kun je volmondig zeggen “Ja, ik houd van mijzelf”. Je bent verbonden met jezelf en gaat liefdevolle verbindingen aan met anderen.

Ja, ik wil pure liefde!

Ik boek een boostersessie.

Veelgestelde vragen

Hoeveel sessies heb ik nodig?

Dat is heel wisselend. Sommige klanten zijn met 1 sessie geholpen en anderen komen 12 keer verdeeld over een langere periode. Je kunt voor jezelf kiezen, steeds weer opnieuw, of je een nieuwe sessie wilt plannen en hoeveel tijd je tussen de sessies laat, of dat je contact opneemt als je toe bent aan de volgende sessie. Advies is om bij aanvang 2 weken tussen twee sessies aan te houden.

Wordt de sessie vergoed?

Indien je aanvullend verzekerd bent is vergoeding van een deel van de kosten door de zorgverzekeraar waarschijnlijk mogelijk. Dat kun je zelf navragen bij jouw verzekeraar.

Mogelijk wil jouw werkgever investeren in jouw ontwikkeling. In het geval de werkgever de sessies betaalt, geldt het zakelijke tarief. Ook kan ik met jou en jouw werkgever samen een traject op maat samenstellen. Bijvoorbeeld een burnout traject.

Ik ben verhinderd, wat nu?

Je kunt de sessie tot 24 uur van te voren kosteloos annuleren. Als je binnen 24 uur annuleert, ben je de helft van de kosten verschuldigd. Ik kan dan niemand anders meer inplannen. Lijkt me fair om dan de kosten te delen. Afzeggen graag via email of whatsapp.

Hoe weet ik of jij voor mij de juiste therapeut bent?

Kijk rond op de website. Spreekt wat je ziet en leest je aan? Wat zegt je gevoel? Als je er niet uitkomt is een intake een goede manier om kennis te maken en te ervaren of ik de juiste therapeut ben op op dit moment voor jouw hulpvraag. Je wordt er altijd wijzer van, wat je keuze ook wordt.

Wat gebeurt er als ik niet tevreden ben?

Als je naar aanleiding van een sessie vragen hebt, kun je tijdens kantooruren contact met me opnemen en je vraag voorleggen. Als ik niet bereikbaar ben, laat je een bericht achter, zodat ik je zo snel mogelijk kan terugbellen. Je hebt altijd de keuze of je een volgende sessie wilt plannen. Zo houd je zelf grip op je proces en ben je flexibel. Je hebt op elk moment de keuze om te stoppen of over te stappen naar een andere therapeut. Dat is de reden dat ik niet aansprakelijk kan worden gesteld.

Ik vind het heel spannend en weet niet of ik het durf.

Het is heel normaal om het spannend te vinden. Bedenk dat je met je angsten aan de slag gaat, die laten zich nu vast voelen. Weet dat je nooit meer te verwerken krijgt dan je aankunt en dat je de inzichten krijgt die je op dit moment kunt handelen. Daar mag je op vertrouwen. Tijdens een sessie houd je zelf de regie. En natuurlijk is het van belang dat je je veilig voelt bij mij als therapeut. Dat kun je tijdens een intake ervaren.

Heb je een andere vraag? Vul het formulier hieronder in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!

2 + 15 =

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.

Neem deze stap en gun jezelf licht, liefde, verbonden zijn en ontdek wat jou vervulling geeft.

Het is nooit te laat, je bent nooit te oud om van jezelf te leren houden.