06 130 727 43 info@depraktijkvannu.nl

Verlicht jezelf!

Transformeer wat zwaar is, verwerk je pijn. Zo ontstaat er ruimte voor licht.
E

Het is je allemaal te veel?

Heb je naast je eigen moeilijkheden ook zorgen om de kinderen, relatiestress, wellicht zorgen over werk of zingeving? Misschien ben je neerslachtig? Heb je een burnout of depressie?

E

Heb je even geen (zelf-)vertrouwen en energie?

Je wilt vol vertrouwen in je (licht-)kracht staan en het leven omarmen. In die reis kom je allerlei (oude) trauma’s en angsten tegen. Je wilt samen met iemand in een veilige setting je licht hierop schijnen.

E

Loop je vast en zoek je hulp om verder te komen?

Je wilt jezelf (spiritueel) ontwikkelen en wilt dingen in je leven anders. Je wilt je (beperkende) patronen onderzoeken en transformeren.

E

Je bent op zoek naar wie jij echt bent?

Je wilt je ware zelf ontdekken en omarmen. Je wilt ontdekken wat jou vervulling geeft, wat je hier te doen hebt.

“Sometimes what you fear the most is the very thing that will set you free”

Robert Tew

Als je straalt trek je stralende dingen aan.

Je wilt in je (licht-)kracht staan en weer stralen. Je wilt jezelf terugvinden, je vrij voelen, blij zijn met je leven, voelen dat je leeft, vol energie. Wat zou het fijn zijn om zinvolle dingen te doen, dingen die jou vervulling geven. Je wilt een gelukkig gezin, kinderen die lekker in hun vel zitten. Waar begin je? Begin bij jezelf en ervaar dat er ook in het systeem en relaties dingen verschuiven en transformeren. Kies voor licht!

We gaan in De praktijk van nu aan de slag met verschillende technieken, op zielsnivo die passend zijn bij jouw vraag. Soms werken we vanuit de luie stoel en regelmatig in de ruimte, zowel gericht op het verkrijgen van inzichten als op het ervaren en voelen, zodat je het op een diepere laag begrijpt en kunt helen.

“Ik gun iedereen een verlicht leven, vrij van ballast. Ik gun onze kinderen een lichtvolle toekomst.”

Om een goede therapeut te zijn, moet je eerst zelf je pijn opruimen

Veel psychologen en therapeuten zijn bang. Bang voor jouw pijn. Ze hebben zelf nog niet alles verwerkt en jouw pijn triggert hun pijn en daar zijn ze bang voor. Daarom laten ze zich onbewust om de tuin leiden en daar ben jij dus niet mee geholpen.

Bij mij ga je naar de kern, krijg je diepe inzichten en verwerk je je pijn.

Diepe inzichten zijn inzichten die verder gaan dan het weten en begrijpen met je hoofd. Je voelt en ervaart het ook in je lichaam, op zielsnivo, waardoor de therapie helend is en het resultaat structurele verandering in je zijn en je leven brengt.

Vaak spelen er meerdere problemen op verschillende vlakken. Ik ben ervaringsdeskundige en bekend met de complexiteit van een situatie waar op meerdere lagen onrust is of ontstaat en de daarmee gepaard gaande processen om weer in verbinding te komen en/of in verbinding te blijven met jezelf en de ander. Ik ben ook thuis in het ontdekken en overwinnen van angsten en trauma’s.

“I want to fly like an eagle, to the sea. Fly like an eagle, let the spirit carry me.”

Steve Miller Band

De sessie van vorige week heeft diepe impact gehad. Ik ben echt blij dat we samen zo diep konden gaan. Er is iets geopend, waardoor ik nu liefde en zelfliefde kan en mag ontvangen van mezelf. Dankjewel daarvoor!

Vrouw, 34 jaar

Wat fijn dat jij tot de essentie kwam in de sessie die ik onder jouw begeleiding mocht ervaren. Ben opgelucht en ben er heel blij mee. Fantastisch, dankjewel.
Willeke

Een lichter en makkelijker leven, in verbinding met jezelf en met jouw licht.

(Zelf)bewustzijn

Je ziet hoe dingen zijn gelopen, snapt hoe dingen zijn ontstaan, wat maakt dat je doet wat je doet en voelt wat je voelt. Je voelt wie jij bent, wat je te doen hebt en verruimt je blik.

(Zelf)vertrouwen

Je ervaart en weet dat je met elke stap ruimte maakt voor licht en liefde. Dat je stapje voor stapje het zware transformeert. Je vertrouwt op het licht, op jouw licht.

(Zelf)liefde

Je groeit en uiteindelijk kun je volmondig zeggen “Ja, ik houd van mijzelf”. Je bent verbonden met jezelf en gaat liefdevolle verbindingen aan met anderen.

Kom in beweging en plan een intake.

Na de intake kun je beslissen of ik de juiste therapeut ben voor jou. Na elke sessie kun je beslissen of je een volgende wil plannen.

In de intake gaan we overigens ook meteen aan de slag. Het is niet alleen een kennismaking.

Veelgestelde vragen

Hoeveel sessies heb ik nodig?

Dat is heel wisselend. Sommige klanten zijn met 1 sessie geholpen en anderen komen 12 keer verdeeld over een langere periode. Je kunt voor jezelf kiezen, steeds weer opnieuw, of je een nieuwe sessie wilt plannen en hoeveel tijd je tussen de sessies laat, of dat je contact opneemt als je toe bent aan de volgende sessie. Advies is om bij aanvang 2 weken tussen twee sessies aan te houden.

Wordt de sessie vergoed?

Indien je aanvullend verzekerd bent is vergoeding van een deel van de kosten door de zorgverzekeraar waarschijnlijk mogelijk. Dat kun je zelf navragen bij jouw verzekeraar.

Mogelijk wil jouw werkgever investeren in jouw ontwikkeling. In het geval de werkgever de sessies betaalt, geldt het zakelijke tarief. Ook kan ik met jou en jouw werkgever samen een traject op maat samenstellen. Bijvoorbeeld een burnout traject.

Ik ben verhinderd, wat nu?

Je kunt de sessie tot 24 uur van te voren kosteloos annuleren. Als je binnen 24 uur annuleert, ben je de helft van de kosten verschuldigd. Ik kan dan niemand anders meer inplannen. Lijkt me fair om dan de kosten te delen. Afzeggen graag via email of whatsapp.

Hoe weet ik of jij voor mij de juiste therapeut bent?

Kijk rond op de website. Spreekt wat je ziet en leest je aan? Wat zegt je gevoel? Als je er niet uitkomt is een intake een goede manier om kennis te maken en te ervaren of ik de juiste therapeut ben op op dit moment voor jouw hulpvraag. Je wordt er altijd wijzer van, wat je keuze ook wordt.

Wat gebeurt er als ik niet tevreden ben?

Als je naar aanleiding van een sessie vragen hebt, kun je tijdens kantooruren contact met me opnemen en je vraag voorleggen. Als ik niet bereikbaar ben, laat je een bericht achter, zodat ik je zo snel mogelijk kan terugbellen. Je hebt altijd de keuze of je een volgende sessie wilt plannen. Zo houd je zelf grip op je proces en ben je flexibel. Je hebt op elk moment de keuze om te stoppen of over te stappen naar een andere therapeut. Dat is de reden dat ik niet aansprakelijk kan worden gesteld.

Ik vind het heel spannend en weet niet of ik het durf.

Het is heel normaal om het spannend te vinden. Bedenk dat je met je angsten aan de slag gaat, die laten zich nu vast voelen. Weet dat je nooit meer te verwerken krijgt dan je aankunt en dat je de inzichten krijgt die je op dit moment kunt handelen. Daar mag je op vertrouwen. Tijdens een sessie houd je zelf de regie. En natuurlijk is het van belang dat je je veilig voelt bij mij als therapeut. Dat kun je tijdens een intake ervaren.

Heb je een andere vraag? Vul het formulier hieronder in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!

13 + 11 =

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.

Neem deze stap en gun jezelf licht, liefde, verbonden zijn en ontdek wat jou vervulling geeft.

Het is nooit te laat, je bent nooit te oud om van jezelf te leren houden.