06 130 727 43 info@depraktijkvannu.nl

Trainingen en events

Contact met je ware zelf

Als je wilt ontdekken wie je werkelijk bent, onder alle aanpassingen, programma’s en het aangeleerde gedrag, dan is deze training iets voor jou. In 7 bijeenkomsten ga je het contact met jezelf verdiepen. We oefenen met verschillende technieken en door het oefenen open je nieuwe vakjes in jezelf en tegelijk maak je je de technieken eigen. Het kan een eerste kennismaking zijn met meditatie en innerlijk werk of je bent al meer ervaren en wilt verdiepen. Door de verschillende ervaringen ontdek je stukjes van jezelf. Wie ben jij echt en wie is de aangepaste jij? Alle stukjes samen maken de puzzel compleet. Met deze training kun je weer wat stukjes op hun plaats leggen.

“What you think, you become. Wat you feel, you attract. What you imagine, you create.

Buddha

Liefdevol ouderschap

Als kinderen explosief zijn, extreem in het uiten van emoties, dwars gedrag laten zien, dan is dat best een hele uitdaging als ouder en/of begeleider om liefdevol te blijven in het contact met je kind. Het kan flink knallen en enorm vermoeiend en frustrerend zijn. Maar het kan ook anders! In deze cursus leer je anders naar (je) kinderen te kijken. De spirituele kinderen van nu zijn gevoelig en zijn meesters in het spiegelen van ouders. Leer hoe je dit spiegelgedrag kunt lezen en do’s en dont’s in de begeleiding. En vooral waar je eigen uitdagingen liggen. Want de sleutel ligt bij jou.

Spirituele kinderen hebben vaak moeite met (in-)slapen, hebben moeite om bij zichzelf te blijven, doordat ze emoties van anderen oppikken, zijn prikkelgevoelig en soms angstig en teruggetrokken in plaats van impulsief. Ze hebben ouders nodig die hen hierin kunnen begeleiden.

De training is ook voor professionals die met kinderen werken in bijvoorbeeld het onderwijs.

“Het grootste geschenk dat we onze nieuwetijdskinderen kunnen geven, is het geschenk van onszelf; om eerlijk, oprecht en echt te zijn, onszelf.”

Hans Stolp

Veelgestelde vragen

Worden trainingen vergoed?

De trainingen worden niet vergoed door zorgverzekeraars. Sommige werkgevers willen de kosten op zich nemen.

Ik ben verhinderd, wat nu?

Als je je hebt ingeschreven voor een training en je bent verhinderd, dan blijft het bedrag staan en kun je een andere training of de volgende keer meedoen door je dan aan te melden. Na inschrijving wordt een factuur verstuurd. Betaalde bedragen worden niet teruggestort.

Hoe weet ik of een training geschikt is voor mij?

Kijk rond op de website. Spreekt wat je ziet en leest je aan? Wat zegt je gevoel? Als je er niet uitkomt kun je me altijd bellen om te overleggen en vragen voor te leggen.

Wat gebeurt er als ik niet tevreden ben?

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat een training toch niet is wat je je ervan had voorgesteld. Hoewel er geen restitutie plaatsvindt van betaalde bedragen, sta ik altijd open voor overleg om te kijken naar een passende oplossing.

Ik vind het heel spannend.

Het is heel normaal om het spannend te vinden om jezelf kwetsbaar op te stellen in een groep, zeker als je de mensen neit kent. Ik vertrouw erop dat we samen een fijn liefdevol veld kunnen neerzetten, waarin iedereen zich veilig voelt en er geen oordeel is. Je mag het me altijd aangeven als je je niet veilig voelt.

Het mooiste dat je kunt worden is je ware zelf.

Herinner wie je werkelijk bent.