06 130 727 43 info@depraktijkvannu.nl

Psychotherapie Vught

Verlicht je leven! Psychotherapie Vught. Voor volwassenen en kinderen. Ook online.

De praktijk van nu, Vught

Mijn naam is Nicolette Koch. Ik ben psychodynamisch therapeut en coach, opgeleid aan de Academie voor Psychodynamica (4 jarige HBO).
Mijn verlangen is om een bijdrage te leveren in verlichting van jouw leven, meer licht in jouw leven, licht in jou.
Ik werk intuïtief o.a. met familieopstellingen, regressie, hypnotherapie, persoonlijkheidsdelen, lichaamswerk, ademtherapie, mindfullness, meditaties, imaginaties, technieken uit de NLP, EMDR. Deze technieken kunnen ook gecombineerd toegepast worden, op maat en afgestemd op wat zich tijdens een sessie ontvouwt.
Ik heb veel kennis opgedaan in de praktijk, door zelf therapie te ondergaan en omdat ik 2 kinderen heb met een heel eigen ontwikkeling. Ik heb me de afgelopen 15 jaar verdiept in alles wat ik tegenkwam over onder andere hoogsensitiviteit, nieuwetijdskinderen, ADHD, hoogbegaafdheid en gedragsproblemen.

psychotherapie vught

Nicolette kan goed aanvoelen en luisteren achter de woorden. Hierdoor ontstaan er mooie helende sessies. Nicolette is een warme, lieve vrouw, maar ook haar kracht en humor komen tijdens het werken naar voren. Doordat Nicolette zelf veel innerlijk werk heeft gedaan, kan ze met alle onderwerpen uit de voeten en biedt ze veiligheid om diep te kijken. Wat mij betreft een aanrader.

Tiziana

Ik kwam met een vaag blokkerend gevoel, waar ik al een tijdje mee rond loop en m’n vingers niet op wist te leggen. Ik heb antwoorden gekregen, waarom ik het zo voel en hoe ik verder kan met een prettig gevoel. De les is helder en ontzettend fijn dat er nu duidelijkheid en berusting is. Het heeft mij veel veiligheid, speelsheid en een nieuwe manier van ontdekken gegeven met een blijvend resultaat. Nicolette wist precies wat ze deed. Ze doet het in verbinding met veel kracht. Dat geeft veel vertrouwen en maakt dat er nu ook echt een blijvende verandering is. Magisch!

Noel

Therapie & Coaching

Zou je willen dat je leven makkelijker was? Heb je al veel gedaan aan therapie en coaching en heeft het je nog niet opgeleverd waar je op gehoopt had? En/of zit je met een gevoel dat je je hier niet thuis voelt? Misschien heb je een burnout of een depressie? Je wil inzichten, kennis en tools voor jezelf of voor het begeleiden van je kinderen. Je wilt jezelf terugvinden. Je vrij voelen en blij zijn met je leven. Wat zou het fijn zijn om zinvolle dingen te doen, dingen die jou vervulling geven. Je wilt een gelukkig gezin, kinderen die lekker in je vel zitten. Waar begin je? Kies voor licht! Meld je aan bij De praktijk van nu voor een sessie psychotherapie in Vught. Gevestigd op de Isabella Kaserne.
We gaan aan de slag met verschillende technieken, op zielsnivo, die passend zijn bij jouw vraag. Soms werken we vanuit de luie stoel en regelmatig in de ruimte. Zowel gericht op het verkrijgen van inzichten als op het ervaren en voelen, zodat je op een diepere laag begrijpt en kunt helen.
Ik werk intuitief. We ontdekken je overlevingsstrategie, je beperkende overtuigingen en we werken aan de trauma’s die eronder liggen.

N

Vergoeding

Indien je een aanvullende verzekering hebt, worden de psychotherapie sessies meestal voor een deel vergoed. Raadpleeg je eigen verzekering als je dit vooraf zeker wil weten. Healingen worden niet vergoed.

Prijzen psychotherapie & coaching, healing Vught

Uurtarief €90,=.

Reutsedijk 9
Vught, Noord Brabant 5264 PC
Nederland
Telefoon: 0613072743
E-mail: info@depraktijkvannu.nl
URL: https://depraktijkvannu.nl/
Prijsindicatie: $$$
Maandag9:00 AM - 5:00 PM
Dinsdag9:00 AM - 5:00 PM
Woensdag9:00 AM - 5:00 PM
Donderdag9:00 AM - 5:00 PM
Vrijdag9:00 AM - 5:00 PM
Zaterdag9:00 AM - 5:00 PM
Zondag9:00 AM - 5:00 PM

Psychotherapie Vught

Neem via het onderstaande formulier vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken voor een psychotherapie sessie in Vught.

6 + 6 =

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.