06 130 727 43 info@depraktijkvannu.nl

Puur Liefde

Voor je kind.
E

Als je kind vastloopt.

E

Je kind is verdrietig, boos, angstig of gefrustreerd.

E

Je kind heeft fysieke klachten als buikpijn, hoofdpijn, oorpijn, exceem.

E

Je kind heeft moeite met inslapen en/of doorslapen.

E

Je kind heeft spirituele ervaringen, ziet b.v. overledenen.

Portie aandacht en pure liefde

Ik weet hoe lastig en complex het is! En weet je wat de truc is? Anders gaan kijken. Ik kijk naar je kind door de bril die ik ontwikkeld heb en ik leer jou ook door die bril te kijken. Ik help je de boodschap achter het gedrag te vertalen. Zeker als er veel spanning is, kan dat sporen nalaten en loopt je kind zelf trauma’s op. Om vrij te kunnen ontwikkelen, is veiligheid een voorwaarde. Als het daaraan schort, ontwikkelen kinderen angsten. Ook kan er energetisch wat aan de hand zijn. Zo kan er sprake zijn van vervuiling van het energieveld van je kind. Entiteiten houden nou eenmaal van het licht en de energie van kinderen. Zij slurpen de energie van je kind op en soms versterken zij emoties. De boosheid, het verdriet of de angst kan daardoor erger worden. Sommige kinderen zijn heel gevoelig en hebben daardoor heel veel prikkels en indrukken te verwerken. Hoe dat werkt, wat je kunt doen en alle andere kennis deel ik graag met je.

“De magie van de pure en krachtige kinderen mag gezien worden.

Mijn hart ligt bij kinderen.

Ik verdiep me al meer dan 15 jaar in hoogsensitiviteit, ADHD, gedragsproblemen, begeleiden van kinderen. Ik heb veel gezien van de hulpverlening, zowel regulier als complementair. Dat is bepalend geweest voor mijn keuze voor de opleiding tot psychodynamisch therapeut. Het werken met kinderen heeft hierin een plekje. Familieopstellingen vormen onderdeel van de opleiding. Belangrijk, aangezien ik het spiegelen en projecteren tussen ouders en kinderen als uitgangspunt hanteer. Ik heb geleerd en ervaren dat je trauma’s doorgeeft aan je kinderen en dat ze daarin op zielsnivo een taak hebben. Kinderen komen met grote opdrachten op de wereld. Daar hebben ze passende begeleiding bij nodig. Met mijn kennis en ervaring kan ik ze helpen hun energie en emoties te managen, ze helpen zien wie ze zijn, stevig te staan, grenzen te bepalen en eren, om te gaan met angsten. Ze leren, wat van de dingen die ze waarnemen en voelen, van henzelf en wat van de ander is.

Leer om met een andere bril naar de kinderen van nu te kijken.

Inzichten

Je gaat het mechanisme achter het gedrag zien en wat jij als ouder daarin kunt doen. Je leert je kind zien voor wie het echt is. Je weet wat er nodig is. Je wordt geïnspireerd om met je eigen issues aan de slag te gaan.

Ontspanning

Vaak is de boog behoorlijk gespannen als je hier komt met je kind. Begeleiding van je kind neemt druk weg voor je kind, voor jou, voor je relatie, voor het hele systeem.

Gedragsverandering

Het gaat beter met je kind. Het wordt (soms langzaam) zichtbaar vrolijker en kan beter met hooggevoeligheid en emoties omgaan. Het maakt belangrijke stappen op het vlak van persoonlijke ontwikkeling.

Puur liefde voor kinderen

Na een korte intake, stel ik een aanpak voor. We gaan aan de slag. Dat gaat spelenderwijs. We tekenen of gebruiken knuffels, playmobilpoppetjes, doen een oefening of ik vraag je kind lekker op de behandeltafel plaats te nemen. Het is belangrijk dat ouders betrokken zijn en ook zelf bereid zijn naar hun situatie te kijken als daar aanleiding toe is. Dat is relevant omdat anders de resultaten mogelijk niet duurzaam zijn. Als er aanleiding toe is, wordt de sessie kort nabesproken als je als ouder niet aanwezig bent geweest. 

Veelgestelde vragen

Hoeveel sessies zijn er nodig?

Dat is heel wisselend. Sommige klanten zijn met 1 sessie geholpen en anderen komen 12 keer verdeeld over een langere periode. Je kunt voor jezelf kiezen, steeds weer opnieuw, of je een nieuwe sessie wil plannen en hoeveel tijd je tussen de sessies laat, of dat je contact opneemt als je toe bent aan de volgende sessie. Het advies is om bij aanvang ongeveer 2 weken tussen 2 sessies te plannen.

Wordt de sessie vergoed?

Indien je aanvullend verzekerd bent, is vergoeding door de zorgverzekeraar mogelijk voor een deel van de kosten. Je kunt dit zelf navragen bij jouw verzekeraar.

Ik ben verhinderd, wat nu?

Je kunt de sessie tot 24 uur van te voren kosteloos annuleren. Als je binnen 24 uur annuleert, ben je de helft van de kosten verschuldigd. Ik kan dan niemand anders meer inplannen. Afzeggen graag via email of whatsapp.

Hoe weet ik of jij voor mij de juiste therapeut bent?

Kijk rond op de website. Spreekt wat je ziet en leest je aan? Wat zegt je gevoel? Als je er niet uitkomt is een intake een goede manier om kennis te maken en te ervaren of ik de juiste therapeut ben op op dit moment voor jouw kind. Je wordt er altijd wijzer van, wat je keuze ook wordt.

Wat gebeurt er als ik niet tevreden ben?

Als je naar aanleiding van een sessie vragen hebt, kun je tijdens kantooruren contact met me opnemen en je vraag voorleggen. Als ik niet bereikbaar ben, laat je een bericht achter, zodat ik je zo snel mogelijk kan terugbellen. Je hebt altijd de keuze of je een volgende sessie wilt plannen. Zo houdt je zelf grip op het proces en ben je flexibel. Je hebt op elk moment de keuze om te stoppen of over te stappen naar een andere therapeut. Dat is de reden dat ik niet aansprakelijk kan worden gesteld.

Mijn kind vindt het heel spannend.

Het is heel normaal om het spannend te vinden. Bedenk dat je kind met zijn of haar angsten aan de slag gaat, die laten zich nu vast voelen. Weet dat je kind nooit meer te verwerken krijgt dan het aankan en dat het de inzichten krijgt die je kind op dit moment kan handelen. Daar mag je op vertrouwen. En natuurlijk is het van belang dat jullie je veilig voelen bij mij als therapeut. Dat kunnen jullie tijdens een intake ervaren.

Vind jij als ouder het spannend? Wie spiegelt wie en wie projecteert op de ander? Interessante vraag om te onderzoeken. Als jij overtuigd bent en vertrouwen hebt, is het voor je kind een stuk veiliger en kan het vrijer de therapie of coaching in stappen.

Heb je een andere vraag? Vul het formulier hieronder in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!

15 + 5 =

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.

Wil jij ook zo graag weten wat je kind jou probeert te vertellen?

Jouw kind wil met zijn gedrag iets vertellen aan jou. Kun je er maar niet achterkomen wat, wat je te doen hebt en wat de boodschap is?