06 130 727 43 info@depraktijkvannu.nl

Schijn licht op blokkades.

Onderzoek wat jou blokkeert om je ware zelf te zijn en transformeer de energie.
E

Je voelt een blokkade.

Je wilt healen, openen. Onderzoeken wat jou blokkeert, het trauma onder de blokkade healen en de energie transformeren.

E

Je wilt ontdekken wie je werkelijk bent

In een healing komen de herinneringen in de vorm van beelden en ervaringen weer boven.

E

Je wilt wat je hebt ervaren in therapie integreren.

De therapie met een healing op een diepe laag verankeren.

E

Je wilt de verbinding met jezelf voelen

Je wilt zakken in je lijf, je gevoel en contact maken met je ziel en hogere zelf .

Herinner je wie je werkelijk bent

Neem plaats op de behandeltafel in De praktijk van nu en ontvang licht, heling en inzichten. Ik stem me af op jouw energie en de healing die jij mag ontvangen komt door mij heen. Ik voel waar ik met mijn aandacht naartoe mag. Als ik dingen waarneem (voel of zie) deel ik dat met je tijdens of na de healing. Soms betrek ik je door bijvoorbeeld te ademen naar een plek. Zo worden blokkades aangeraakt en in beweging gezet. Wat op onbewuste lagen zit, kan naar de oppervlakte komen om gezien te worden en in het licht gezet te worden. Stukjes van de herinnering aan wie je bent onder alle programma’s worden helder voelbaar. Je bent in wezen licht en liefde. Een gevoel van thuiskomen bij jezelf.

“Word stap voor stap weer je pure, zuivere, vrije zelf.”

Liefdevolle aandacht is mijn natuur

In mijn eigen proces ben ik in aanraking gekomen met healing of energetische behandelingen en merkte ik dat dat een hele goede toevoeging was op de therapeutische sessies. Soms werd de sessie en dat wat er mocht gaan stromen bekrachtigd, een andere keer werd de heling die ik in de therapeutische sessie had ervaren geïntegreerd. Op andere momenten was ik moe, of gewoon toe aan een oppepper, een boost met positiviteit als ik down was, of wilde ik gewoon ervaren en voelen.

Ik ben zelf Reiki gaan doen en heb een cursus intuïtieve ontwikkeling gevolgd in aanvulling op wat er door de opleiding tot therapeut ging stromen. Om hetgeen ik geleerd heb in de opleiding tot psychodynamisch therapeut te integreren met healing en reading heb ik een mentorshipprogramma van 1,5 jaar gevolgd bij een van mijn spirituele mentoren. Je stopt nooit met ontwikkelen en leren, dus ook nu neem ik deel aan een training waarin we een spirituele reis naar innerlijke kracht maken.

Een healing kan verrassend veel in beweging zetten.

Balans

Je energie komt weer in balans. Hierdoor voelt het rustiger in jou. Je voelt vertrouwen en vrede in jezelf.

Healing

De energie kan weer stromen. Blokkades worden zachter of verdwijnen. Je kunt weer contact maken met jezelf. Je voelt je lichter.

Inzichten

Soms wordt er iets helder of komt er een bericht of beeld door. Hierdoor kan er met een pijnlijke ervaring gewerkt worden.

Een healing in de praktijk

Na een kort voorgesprek waarin je kunt aangeven waar je voor komt, neem je plaats op de behandeltafel. Ik maak contact met je energie en ga intuïtief te werk. Iedere healing is anders. Soms wordt het een healing in stilte. Een andere keer bijna een therapeutische sessie. Na de behandeling is er ruimte voor een kort nagesprek. Kinderen mogen op de tafel, aan een tafel, op een stoel, in de bank. We vinden een manier dat het fijn is voor het kind. Ik stem me af op het kind en stop wanneer het voor het kind genoeg is.

Ook voor kinderen. 

Veelgestelde vragen

Voor welke thema's is een healing helpend?

Eigenlijk voor elk thema. Als je voelt dat er emoties vastzitten, als je je down voelt, om te ontspannen en ook voor fysieke klachten.

Kan ik afzeggen als ik verhinderd ben?

Ja, dat kan. Als je dat 24 uur van te voren doet is het kostenloos. Binnen 24 uur breng ik de helft van de kosten in rekening. Lijkt me fair om dan de kosten te delen. Afzeggingen graag via email of whatsapp.

Wat is de uitwerking?

Dat is heel verschillend. Als je op de tafel ligt en sceptisch bent en denkt “dit werkt toch niet’ dan werkt het ook niet waarschijnlijk. Je moet de kracht van gedachten niet onderschatten. Een uitwerking heeft het altijd als je dat ook wil en met die intentie komt, ook als je zelf niks ervaart. Je kunt nadien moe zijn, er kunnen emoties loskomen en je kunt zelfs grieperig worden. Daarom is het advies om jezelf in acht te nemen,  rust te nemen en te voelen wat je nodig hebt en uiteraard goed water te drinken.

Hoe doe je dit met kinderen?

Ik pas me aan aan het kind. Sommige kinderen willen graag op de tafel liggen, sommige echt niet. Ze mogen ook op een stoel zitten, kleuren aan tafel of op de grond spelen. Als ze aanraken niet fijn vinden, is zelfs dat niet noodzakelijk. 

Heb je een andere vraag? Vul het formulier hieronder in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!

14 + 15 =

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.

Is liefdevolle aandacht precies wat je nu nodig hebt?

Maak een afspraak en ervaar wat het voor jou kan doen.