06 130 727 43 info@depraktijkvannu.nl

Verlicht je leven!

Dans je Zelf....

Dans je Zelf…

Van dansen wordt ik altijd heel blij. Als je blij bent en je gelukkig voelt, maak je gelukshormonen aan. Zeker als je dat combineert met bewegen. Daarnaast voel ik als ik dans de verbinding met mijn ziel. Dat is dan waarschijnlijk meteen de reden dat ik me dan zo gelukkig voel. Ik heb al jaren het verlangen om iets met dans te doen. Ik dacht aan danstherapie. Een tijd daarna ben ik de opleiding tot psychodynamisch therapeut gaan doen. Inmiddels heb ik een praktijk. In de afgelopen jaren is duidelijk geworden, dat het mijn missie is om mensen te begeleiden in hun reis om het leven te leven met hart en ziel. Om mensen te helpen zich te verbinden met hun ziel en te herinneren wie ze werkelijk zijn. En wat is nou leuker dan dat te doen door te dansen! Doe je mee?

Data

17 september

15 oktober

12 november

10 december

Danservaring niet nodig!

Het gaat niet om mooi dansen of om hoe goed je bent. Ook niet op welk niveau je danst.

20:00 uur – 22:00 uur

Wat kun je verwachten

In een kleine groep van 10 mensen gaan we in De praktijk van nu in Vught een mooie avond beleven. Alle stoelen gaan aan de kant. Iedere avond heeft een thema en is gericht op het verbinden met je ware Zelf. Dans je Zelf dus. De thema’s kunnen bijvoorbeeld zijn “Dans je Zelf vrij”, “Dans je Zelf stil”, “Dans je Zelf in beweging”, “Dans je Zelf blij”. De deur gaat om 19:45 uur open. We beginnen om 20:00 uur met een korte meditatie op het thema. Daarna gaan we dansen. Ik zal je aanmoedigen om dat vanuit je intuïtie en je gevoel te doen. Misschien vraagt het van je om buiten je comfortzone te stappen. Mooie uitdaging toch? Het is aan jou om daarin je grens te verkennen. Niks moet. Iedere keer is anders en een verrassing. Na het dansen staan we stil bij wat het dansen je heeft gebracht in relatie tot het thema. Om 22:00 uur sluiten we af. Hapje en drankje wordt verzorgd. Prijs is € 17,50 per keer en € 65,- voor 4x.

“I dance to live. I dance to breathe. I dance to be free. I dance to be me.